Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба за помощ

днес тотално ми се прецака колата,имах проблем сьс сьединителя (някоя от помпите сдаде багажа).преди потавше и после се оправяше ,сега педала е долу и няма скорости ,колата не може да се движи,губи и спирачна течност.Не знам в коя от 2-те помпи е проблема.Та се чудя какво да правя? казаха ми,че било забранено и тегленето. Направо не знам какво да правя,помагаите колеги.
    Дали и как
    да я добутам до Итал сервиз да я оправят?
    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 21:59.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Марияне кво става с тия 155-ци бре ше измрът тая зима........ Звънкай на първия рапатрак ...за в София ще ти струва 40 лева и я карай в сервиза

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

най-вероятно е долната. но за твое успокоение си викни ако искаш пътна помощ. взимат 1 - 2 лв. на километър
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        най-вероятно е долната. но за твое успокоение си викни ако искаш пътна помощ. взимат 1 - 2 лв. на километър
        За София е 40 лева !!! Даже ако разстоянието е от паркинга ти пред блока до отсрещния супер маркет

155 2.5 V6
        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

лоша работа не може ли нешо на място да се отремонтира?как да разбера коя от помпите е?

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            лоша работа не може ли нешо на място да се отремонтира?как да разбера коя от помпите е?
            колега запретни маншончето на долната и виж дали е омаслено

въпреки, че ас специално залагам на горната

към 60 на лева е
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
              Марияне кво става с тия 155-ци бре ше измрът тая зима........ Звънкай на първия рапатрак ...за в София ще ти струва 40 лева и я карай в сервиза
              Точно така е! На това му се вика естествен подбор. И 155-ците ще изчезнат скоро време от улиците както 33 и 75 и много други.
              За жалост това си е закономерно и напълно естествено. Казва му се - пенсиониране или по болест, или по старост.
              Last edited by vaklinator; d.m.y г., 18:40.
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                колега запретни маншончето на долната и виж дали е омаслено
                Ако тече и без да го маха маншончето ще се види. Виж ако е горната (на педала) може да се просмуква в мокета и да не личи.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Ако не е голям теча,сипи спирачна течност,напомпай малко педала с ръка,докато се вдигне и газ към сервиза
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                    Точно така е! На това му се вика естествен подбор. И 155-ците ще изчезнат скоро време от улиците както 33 и 75 и много други.
                    За жалост това си е закономерно и напълно естествено. Казва му се - пенсиониране или по болест, или по старост.
                    стига бреее

0884650778 токи4а

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                      Ако тече и без да го маха маншончето ще се види. Виж ако е горната (на педала) може да се просмуква в мокета и да не личи.
                      то не е задалжително да е протекла горната просто гумичките са се скапали
                      и дъвчат напразно
                      0884650778 токи4а

Comment

Това с помпането ставаше за известно време ,но вече е тоталка педала е долу на земята и няма никакъв ход.Долу се завирах при педалите видях ,че има някакво цилиндърче и едан тръбичка пипах ги и те видях нито теч нито омасляване.Теча сигурно си е сериозен за 1 седмица ми замина 1 шише спирачна течност.Сипвах помпах и ставаше сега вече е напълно фира.Ще помоля някой от колегите да ми направят 1 снимка на това цилиндърче за което ми говорите и от които гумички може да е пробрема,но аз все си мисля,че е от долната помпа/която май,че се явява горе под акумолатора/.Там ми се вижда ,че маи е омаслено.Абе скапана история остави ме на пътя добре че бях близко до вкъщи и се добрах.

Comment

Казвай с каквото можем ще помагаме, иначе имаше една тема как сам си сменил помпата, но е важно коя е, горната или долната, те не са скъпи, споко ще я оправиш
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

първа и стартер
                            след това си личи колко си добър шофьор

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                              първа и стартер
                              след това си личи колко си добър шофьор
                              хахаха е да де ама като няма 1-ва ,кво прави добрия шоФер?
                              Отговора на загадката е: Яде ХУРКАТА.

Comment

Working...
                              X